Thanks for a crazy night!

Idag var det äntligen dags för Reunion Partyt i Göteborg!! Som man har längtat efter att träffa alla!! Först hade vi en mysig dag på stan och festen var väldigt lyckad och det var så himla kul att se alla igen! Alltid lika sorgligt att säga hejda efteråt bara!! Ola kom och entertainade och mot slutet så tvingade kompisarna upp mig på scen för att vara med i en tävling om att dansa så fult som möjligt haha Snacka om att jag skämde ut mig inför alla haha men jag hade jäkligt roligt och det är det viktigaste !! Kvällen slutade med en goodiebag, hesa röster, döva öron och halsont! Tack alla kommer minnas detta forever!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3569512/images/2012/pic_5083290eddf2b373fd00225c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3569512/images/2012/pic_50832945ddf2b3744a001f5e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3569512/images/2012/pic_50832946e087c32296fffd0e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3569512/images/2012/pic_50832949e087c322c2c8cdec.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3569512/images/2012/pic_50832950ddf2b3741d00205c.jpg" class="image">


Yaxhiri

Nu är vi verkligen igång med teatern Yaxhiri vilket är skönt. Har provat kläder idag till min roll vilket är kul för då blir det lite lättare och roligare att leva sig in i rollen. Är verkligen supertaggad på att spela upp denna pjäs, det kommer bli superkul! Det är långt kvar till premiären som är i april men tiden kommer gå fort det vet jag. Denna rollen är en stor utmaning för mig men jag ska verkligen jobba hårt och göra mitt bästa för jag vill verkligen att detta ska bli bra! Är tacksam för att alla i gruppen är så engagerade för utan dom hade det aldrig fungerat!


Maatteproov!!!

Nu är det snart matteprov och bravo Karolina som inte har pluggat så mycket och känner att hon kommer få typ sämst på det här!! Jag FRUKTAR Mattelektionen!!!


Sminkkurs!

Var på smink kurs igårkväll på skolan. Det var roligt och intressant att få lära sig om hur man teatersminkar och gör olika peruker till olika karaktärer. Väldigt bra att veta hur man får till sminket på bästa sätt!


Våran lilla insändare med i DN!

En rolig nyhet är att min, Ellens och Rebecccas insändare som vi skrev på svenskan har kommit med i DN som en av deras toppinsändare! Vi skickade bara in våran insändare för skoj skull och blev sedan väldigt överraskade när både SVD och DN hörde av sig att de var intresserade!! Det blev ingen publicering i SvD:S debattsida tyvärr men vi är väldigt glada att den kom med i DN!! Så kika in dagens nummer av DN så hittar ni den där:D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3569512/images/2012/pic_507bf24eddf2b323fe0001d0.jpg" class="image">


Livet blir på topp när man kan bota sin storstadslängtan!

Är helt slut efter en lång dag på stan med Goa kusinen Emma, moster och mamma. Först va vi hemma i Emmas lägenhet och åt brunch, redigt gott va det kan jag säga! Sen drog vi ner på stan. Tre tröjor blev det - en blå, stickad från Zara och en vinröd blus och vinröd stickad från Weekday som är en av mina favoritaffärer! Behövde verkligen lite storstadsluft nu. Så längesen jag var i Göteborg! Har verkligen saknat denna underbara staden!


Göteborg:)

Är i bilen på väg till Göteborg med mamma. Ska ha en mysig tjejhelg med moster och kusinen och shoppa loss haha kände att vi behövde det här då pappa och brorsan drar till Berlin!


Friday

Sitter på busshållsplatsen påväg till min enda lektion idag:) skönt! Tycker verkligen att den här veckan har gått fort!! Tiden flyger verkligen förbi!


I'm so excited and I just can't hide it

Onsdagen har varit toppen! Har äntligen fått gjort massa redovisningar och läxförhör bl.a. en redovisning om rock n roll där det också va kul att se alla andras redovisningar om bla disco, street och charleston
Fick precis också höra en väldigt rolig och spännande nyhet från Rebecca ! Kanske återkommer om detta senare! Nu ska jag iaf iväg mot dansen där vi just nu dansar till "flytta på dig" Skuj ska det bli!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3569512/images/2012/pic_507596989606ee49c90cefed.jpg" class="image">


Tisdag hos Ellen:)

Studiedag idag! Asgött !! är hemma hos Ellen men ska börja dra mig ner mot teatern snart:)


School is over!

Slutar nu för dagen och imon är det studiedag!!!!! Och till helgen åker jag till götet! Ingen dålig vecka det här inte:D


Skolfoto

Har tagit skolfoto idag...
Hehe kan ju säga såhär att det känns ju lite sådär att typ hela Jönköping kommer se mig på den där bilden:S


Nattbio:D

Är på filmen Taken 2 med min fina vän Magda! Är astaggad på att se denna filmen!! Ska sen hem och sova hos henne, var ett tag sen nu och har verkligen saknat denna underbara tjejen!


Grattis Ellen !

Ellen Oreillys födelsedag igår!!!:D det firades blandannat med en brownie från hemköp och en påse maltesers!


want a part of it

Kom precis att tänka på att det snart är ett år sen jag va i USA, New York och hur jävla mycket jag saknar den staden!  Det finns så himla många ställen man känner att man vill åka till. Platser där man varit och platser där man aldrig varit. Det finns ställen som lockar mig så otroligt mycket och just nu önskar jag att jag bara kunde ta första planet och sticka dit! 
 

Kanelbulle är aldrig fel!

Dagen har hittills bestått av teaterlektion (som var väldigt rolig) och att springa runt munksjön på idrotten (nåt som jag antar att vi har istället för cooper) jag är iaf sjukt nöjd med min tid måste jag säga! Efter det tyckte vi att vi va så duktiga så vi gick ett gäng och köpte kanelbullar för det är ju faktiskt kanelbullens dag idag så vi förtjänade lätt en god kanelbulle!


Utvecklingssamtal

Är med Rebecca i fiket och vi gör typ ingenting haha ska snart ha utvecklingssamtal. Sen blir det teater ikväll:))


Oct. 01, 2012

Sitter i fiket med mina kära klasskompisar:) nu börjar naturlektionen sen blir det träning efter skolan och när jag kommer hem hade jag bara tänkt att sova för jag är såå trött!


Helgen:))

Man missar en hel del när man inte har internet på två dagar hehe. Iaf har haft en asgo helg! jag och några till från klassen va på spira och kollade på en barnteater hahaha barnsligt värre! Sen va vi på stan och på kvällen kilade Ellen hem till mig och vi kollade på film typ. Sen vaknade vi på söndagen kl.1!! Har inte sovit så länge på hur länge som helst! Gött va det iaf! Vi hade egentligen tänkt gå ett på bio med Kenneth och Nathalie och Rebecca men vi insåg att vi inte skulle hinna det så vi får köra ihop en filmkväll när filmen kommer ut istället!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu