Lite bilder från klasskvällen!!

Klasskvällen var jättemysig!! Först var vi på vätterstranden och gjorde en lek typ eller vad man ska kalla det och sen åt vi pizza och tittade på filmen The blind side. Måste säga att jag verkligen älskar min klass! Jag ångrar verkligen inte mitt gymnasieval. För mig hade det inte kunnat bli bättre, älskar alla goa människor jag får tillbringa skoldagarna med och älskar alla teaterlektioner som får skoldagarna att skina. Hoppas att det kommer vara i 3 år för just nu känns det jävligt bra!


Klasskväll!

Har bara haft en lektion idag då vi har tittat på film! Snacka om chiiill! Ikväll blir det också film + pizza i teatersalen tillsammans med klassen! Ska bli jättemysigt!


Eko bussen!

Wohoo tagga Ekobussen!! .... Or not
Dagen ska spenderas till att typ undersöka och granska olika skogar. HeHe. Kan det bli roligare?


En oväntad vänskap

Ska på bio med Rebecca och se En oväntad vänskap. Ska bli väldigt kul att se denna dramakomedin som alla har sagt är så himla bra!! Slutade skolan halv ett idag så har varit med Rebecca på gymmet och spelat teater, jag klagar inte!!


Underbara kvällar, konstiga drömmar, söndagsplugg och en jäkla förkylning

Hade jättemysig kväll igår med Nathalie, Hanna, Rebecca och Ellen! Tittade på batmanfilmerna och åt lite gottigottgott! Idag är jag trött. Får ta tag i plugget nu tänkte jag. Hade verkligen en askonstig dröm inatt, helt weirdo! Men jaja hade tänkt träna idag också men är förkyld och lite ont i halsen så får kanske vänta med det.


Trevlig tjejkväll med goa människor!


Ingen vila ingen ro

Har precis vart och tränat på Friskis och nu bär det av mot dansen. Dansar till Greyhound låten just nu som jag tycker är riktigt bra!!


En midsommarnattsdröm

Har snart matte och efter det blir det av till Shakespeares En midsommarnattsdröm
med teaterklassen! Skooj ska det bli!!


Niice plugg

Sitter på fiket med goa Nathalie, Kenneth och Ellen och vi har varit väldigt duktiga och pluggat stenhårt ett tag nu... Eller inte hehe Men vi har en niice stund iaf!!


Teater is the Shit !!!!

Har slutat skolan för dagen med en sjuukt rolig teaterlektion!! Har inte skrattat så mycket på länge!! Det roligaste va när vi spelade upp våra improvisationsteatrar och sedan gör om dom fast med opera!! Såå himla kul var det!


Monday morning

En ny dag på en ny vecka. Är på svenska lektionen och leker med min dator lite nu när inte läraren är här:)


Energiiii

 
Hemma efter spinning pass och känner mig som en annan person! Om nån skulle sätta på en riktigt bra låt nu skulle jag antagligen bara ställa mig upp och dansa och hoppa till musiken!! Har en sån energi! Var så trött tidigare idag och nu så är jag helt omvänd. Behövde verkligen träna, var ett tag sen nu och när jag inte tränar blir jag bara trött och hängig. Träning=bra slut på helgen!

ÄNTLIGEN!!!!

http://movies.yahoo.com/movie/the-twilight-saga-breaking-dawn-part-2/trailers/the-twilight-saga-breaking-dawn-part-2-theatrical-trailer-2-30531533.html

Lunchunderhållning

Fick en rolig underhållning idag i matsalen!  mitt i pratvimmlet sattes det på musik och alla dansarna började dansa haha! guud vad grymma dem är!! piggar upp en lite mitt under en seg skoldag!

Det bästa !!

Snart börjar en 2,5 timmars teaterlektion! Kan det bli bättre!!? svar:NEJ!!! Detta är min absoluta favoritlektion har så roligt att man knappt märker att tiden går! Inviger våra nya datorer som vi fick tidigare idag också äntligen säger jag bara!!


School break!

Har 2 timmars hål nu och då får man passa på att vara duktig och göra klart matteläxan! Sitter här i fiket med mina fina klasskompisar Nathalie, Lina och Signe :D


Datainfo

Står här tillsammans med alla andra ettor och väntar på info om datorerna som vi får imon! Kul att alla fick sina datorer typ första dagen och vi får dom två veckor efter haha!!! som jag har längtat till den dagen haha!!


Saknar BM gänget!

Tiden går så fort, Ibland lite för fort! Det är snart 2 månader sen vi kom hem från Bournemouth vilket känns som en evighet. Saknar alla härliga människor, alla gånger vi gick till Tesco och den ständiga jakten på snygga italienare! Träffade så många roliga människor som har gett minnen för livet! Kan verkligen inte vänta till reunionpartyt! Vill träffa er nu!!


Tjeeenna!!

Ska försöka testa mig på bloggvärlden lite, vet ju hur det gick sist haha men fick bara helt plötsligt lust att börja blogga igen så får se hur det går den här gången. Är inte riktigt klar med designen så får fortsätta att fiffla lite med den. Iaf, sitter just nu med franska läxan som jag inte fattar och försöker göra den ändå. Så ska fortsätta med det nu och sen plugga lite manus, ha det göött och hoppas ni tittar in fler gånger!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu